Kelebek Makarna

Malzemeler
Mor lahanalı makarna hamuru
Pancarlı makarna hamuru

Cenova usülu petso sos için:
1 ya da 2 diş sarmısak
50 gram dolmalık fıstık
125 gram fesleğen (saksıda büyümekteolan ufak tere yapraklarını ve keten tohumu filizlerinin ufak yapraklarını kullandım)
1 su bardağından 1 parmak eksik sızma zeytinyağı

Üzerine:
Rendelenmiş parmesan peyniri

Yapılışı
Mor lahana ve pancarlı hamurun birleşmesinden oluştu. Kelebek makarna şekli vererek kuruttum.

Cenova usulü pesto sos:
Sarmısağı ezip diğer malzemelerle karıştırıp, sosu hazırlayın. Makarnaları hafif diri kalacak şekilde haşladıktan sonra servis tabağına alın. Sosu üzerine gezdirin. Parmesan peyniri serperek servis yapın

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.